, ,

[Ad] Mengapa Ibu Bapa di Sekitar Pasir Gudang Perlu Memilih Home Tuisyen Cikgu Jue?

HOME TUITION CIKGU JUE

by Cikgu Jue .”Adik saya ambil PhD di Terengganu. Dia cadangkan suruh buat home tutor. Tu yang saya fikir-fikir, okey juga kan kalau cari seorang. Kalau kita ajar, tak pandai pula. Lagi pun syllabus dah semakin susah, kita sendiri pun dah tak ingat,” ujar Puan Nur Asyikin..Saya menjawab, “betul, di Pasir Gudang pun memang tak ramai Home Tutor ni”.Maka, terhasillah pos pencarian ‘siapa yang ada buat home tusyen di sini’ di sebuah group di kawasan Pasir Gudang, yang dibuat oleh suaminya, Encik Zarifal Azral..Terima kasih puan Eina untuk cadangan nama saya 

😊

.”Saya dah lama cari cikgu tuisyen wanita yang boleh mengajar ke rumah saya. Walaupun cikgu cakap jadual penuh, saya sanggup tunggu. Hal ini disebabkan oleh rate cikgu yang agak murah untuk mengajar anak saya 3 orang ni. Tahu sahajalah, anak saya, 2 di antaranya adalah pasangan kembar, jadi kos semuanya jadi double, sama ada kos di tadika. Kalau rate cikgu lain, semua mahal-mahal. Ada yang 2 orang sahaja dah RM❌❌. Tak kira 3 orang lagi. Tu yang saya bincang dengan suami, suami kata okey, on aje dengan cikgu,” ujar Puan Shahidayu..Terima kasih 

💖

. Mereka sekeluarga sanggup menunggu saya sehingga ada kekosongan slot. Sehingga selepas students saya menduduki peperiksaan UPSR pada Sept. Maaf juga saya terlepas pandang permintaan puan ‘mencari guru perempuan yang datang mengajar ke rumah saya’ di sebuah group di Pasir Gudang pada bulan Julai lalu disebabkan kesibukan kelas 

🙏

🏻 .Di bawah pula adalah perbualan Cikgu Jue dan Puan Zulaiha 

💝

.Puan Zulaiha: Maaf. Sy ni x de pengalaman amik home tuition cikgu. Permulaan ni sy igt nk amik 1 dl. Sy nk cuba.Cikgu Jue: lagi pun area PG mmg asing dgn home tuition. dlm PG je saya kenal dlm 2-3 org je tutor. Yg lain mcm part time.. tp di area jb mmg ramai…Puan Zulaiha: Aah sy pernah byk kali cari. tp jumpa cikgu jue je 

☺

.Cikgu Jue: Hehe yeke.. malunya saya aje 

😅

Puan Zulaiha: X yah malu cikgu ok la tu femes

👍

Apakah HOME TUITION Ini?

.HOME TUITION ini adalah perkhidmatan seorang guru tuisyen yang akan datang dari rumah ke rumah..Dah tak ada lagi kes:

#1 Nak kena warm up kereta untuk hantar dan ambil anak, dari dan ke pusat tuisyen 

🚗

 #2 Anak kecil merengek semasa kita memandu 

👶

 #3 Meredah traffic jammed pada waktu puncak 

Bahkan tuan dan puan akan dapat lebih banyak bonus❗.

#1 Dapat mengawasi tindak-tanduk dan kelakuan anak ketika belajar

#2 Dapat berhubung secara dua hala dengan tutor tentang perkembangan akademik anak

#3 kehidupan lebih ceria dan selesa, hanya tunggu tutor datang dan muncul di depan pintu pada waktu dan hari yang dijanjikan 

😇

Apa lagi yang menariknya dengan HOME TUISYEN ni?

 #1 TIADA YURAN PENDAFTARAN

 #2 Bahan Latihan Disediakan 

😱

 #3 PERCUMA MODUL Bahasa Inggeris mengikut terma dan syarat.

#4 Pembayaran dibuat pada setiap akhir bulan, siap Cikgu Jue extend, boleh bayar sehingga 10hb berikutnya.

#5 Cikgu Jue juga akan usung bahan bantu mengajar seperti papan hitam dan buku rujukan

Berikut ialah butiran saya:

Nama: Cikgu Jue
Nama Perniagaan: Swadaya Ilham Resources (JM0911766-D)
No Tel: 0133797321
Alamat: Dari rumah ke rumah, kawasan Masai / Pasir Gudang / Johor Bahru, Johor
Facebook page: www.fb.me/HomeTuisyenCikguJue
Google: www.g.page/HomeTuisyenCikguJue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *